Tuesday, 23 April 2013

PERLU BANTUAN JUGA...

Assalam......

  • Hmm.....dah masuk 5hari berdiet atkins...
  • Totally lost 2.5kg.
  • Hari nie just turun 100g saja..lawatan ke tandas yg berhajat besar tu xde langsung.
  • Agaknya berat xturun dgn laju pasal xmembuang.tau makan ja....
  • Now perlukan bantuan fibre.
  • Nak keluar p beli susah.
  • Plannya nakkan FIBRE PLUS COSWAY.hehe...
  • Kalo la ade yg online kan bagus...
  • Dah jumpe satu blog nie,katanya ade jual brg cosway secara online.
  • Hati dah tersengih,dah pm owner blog psl nie,tp belum dpt pape responds pun.
  • Tgk blog mcm dah dekat 2 bulan tak update...ape cerita pun tatau...
  • Huuuu....tunggu jelah dulu sambil2 godek cari seller lain..
  • Moga ade yg membantu.
  • Nak xnak,perut pun dah sebu nie,dah terasa penuh giler,memandangkn stok Appleslym Dietry Fibre masih ade,hantam sajalah dulu....yg nie best gak lau tang membuang,lancar jerk.
  • Tapi yg xbestnya dgn produk nie coz kandungan Carb nya agak tggi utk setiap hidangan.12.4g/sachet.
  • Dah xtahan,tibai jelah dulu tuk kali nie.
  • Beli produk tu dulu tuk kurus ler...tp cam xjalan.Membuang je yg best.xhabis pun 3kotak beli dulu...tggl lbh kurang 1 kotak setengah je lg.berguna juga utk time2 emergency begini.
  • Apepun,semoga berat bdn blh turun dgn lajunya slps membuang......heheh...........

1 comment: